Crosstrainers Gyms
Homestudios
Hartslagmeters
en accessoires
Hometrainers
Ergometers
Jacuzzis
Whirlpools
Klein Fitness
Accesoires
Loopbanden Powerplate
Trilplaten
Roeitrainers
Indoor rowers
Saunas
Infraroodcabines
Spinningbikes
Indoor Cycles
Sportvoeding
en supplementen
de specialistische wellnesswinkel van zuid-holland


Topkwaliteit infraroodcabines uit voorraad met scherpe prijzen en gratis deskundige installatie! Alle infaroodcabines worden uit voorraad en altijd gratis bij u geleverd en gečnstalleerd door onze deskundige medewerkers!

U kunt op onze website eenvoudig bestellen en het door u gewenste produkt wordt vakkundig en snel bij u afgeleverd en gečnstalleerd. Maar uiteraard bent u tevens van harte welkom in een van onze winkels voor een deskundige uitleg.

Uiteraard zijn wij niet alleen de wellnesswinkel voor zuid-holland maar zijn wij de infrarood-speciaalzaak voor geheel Nederland!

Wij zijn lid van de Nederlandse Thuiswinkel Organisatie: bij ons besteld u veilig!

Wij zijn gespecialiseerd in het adviseren over, het leveren en installeren van en training geven op een zeer uitgebreide collectie wellness- en fitnessapparatuur.

Als de Wellness-specialist van zuid-holland leveren wij ruim 30 wellnessmerken uit eigen voorraad en altijd inclusief gratis levering! Op vele merken bieden wij tevens een gratis wellness-installatie-service!

Klik op een van de onderwerpen aan de linkerzijde voor het produkt van uw keuze.

de infrarood cabine specialist van Alphen-aan-den-Rijn

U bent natuurlijk ook van harte welkom in een van onze winkels, waar onze fitness- en wellness-specialisten u graag adviseren welk gezondheidsprodukt het beste bij u past en waar u de gelegenheid heeft om alle wellness- en fitness-apparatuur uitgebreid zelf te testen en in het echt te ervaren.

Of u nu een infraroodcabine, crosstrainer, roeitrainer, ligfiets, jacuzzi, hometrainer, loopband of krachtstation wilt aanschaffen, bij ons bent u aan het juiste adres!

Uiteraard brengen onze specialisten tevens graag een bezoek aan uw lokatie en staan wij ook graag buiten onze standaard openingstijden voor u klaar, u dient dan wel vooraf telefonisch of per email een afspraak te maken. Voor onze winkellokaties en overige informatie neemt u contact op met:

Sanden Fitness & Wellness Uden
Kerkstraat 19-23 | 5401 BC Uden | Nederland
Telefoon 0031 (0) 413 256800 | Fax 0031 (0) 413 257730
email info@fitnesslifegezondheid.nl | website www.fitnesslifegezondheid.nl

Sanden Fitness & Wellness Amstelveen
Bouwerij 50 | 1185 XX Amstelveen | Nederland
Telefoon 0031 (0) 20 453 6446 | Fax 0031 (0) 413 257730 (Uden)
email info@fitnesslifegezondheid.nl | website www.fitnesslifegezondheid.nl